Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Βράβευση του μαθητή του σχολείου μας Δημήτρη Γκαραβέλλου (σχολική χρονιά 2011-12)

Το Σάββατο 29/9/2012 πραγματοποιήθηκε, στα πλαίσια της 4ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας, η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών του νομού μας που συνδιοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών του νομού Κορινθίας και το Επιμελητήριο Κορινθίας.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν η πρώτη σε μόρια μαθήτρια του νομού στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2012, Κονομόδη Βασιλική, και οι μαθητές Δημήτρης Γκαραβέλλος (μαθητής του ΕΠΑ.Λ. Ζευγολατιού τη σχολική χρονιά 2011-2012), Αρετή Διαμαντοπούλου, Αγγελική – Ελπίδα Ρεκούμη και Μάριο Μερσινάι, που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό που διοργάνωσαν από κοινού το Επιμελητήριο Κορινθίας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών φροντιστών του νομού Κορινθίας, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων του νομού και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το θέμα του διαγωνισμού ήταν «Επιχειρηματικότητα και Κοινωνική Ευθύνη» και αποσκοπούσε στην ευαισθητοποίηση των μαθητών σε περιόδους κρίσης.

Τις βραβεύσεις έκαναν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Νανόπουλος, η πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων κ. Τσιάντη, ο Γραμματέας της ΟΕΦΕ κ. Βαφειαδάκης, το μέλος του ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ και συνάδελφος κ. Θεοδωρόπουλος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών του νομού μας κ. Σίδερης.

Πηγή: http://www.parakato.gr/2012/10/blog-post_4514.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.