Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Έκθεση συρταριών για το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Μια πρωτότυπη έκθεση που θα συνδυάζει τη δημιουργική ικανότητα τη φαντασία και την προσφορά στο συνάνθρωπο πρόκειται να φιλοξενηθεί στην Αιγιάλεια και συγκεκριμένα στο Πολιτιστικό Κέντρο τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Αντικείμενο της έκθεσης θα είναι παλιά φιλοτεχνημένα συρτάρια. Κάθε μορφή δημιουργίας (ελεύθερο θέμα) πάνω σε ένα παλιό συρτάρι μπορεί να αποτελέσει έκθεμα, ενώ κάθε δημιουργός θα συμβάλει με τον τρόπο του στο φιλανθρωπικό έργο της Δημοτικής Επιχείρησης, εφόσον τα έσοδα της έκθεσης θα δοθούν στον Οργανισμό το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Δράση Ελληνίδων Bloggers, μια διαδικτυακή και συγκινητική πρωτοβουλία εθελοντών που ασχολούνται με διακόσμηση παλιών συρταριών, αλλά και με άλλου είδους χειροποίητες κατασκευές εκθέτοντας τα έργα τους για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο στόχος της ΔΗΚΕΠΑ δεν είναι άλλος από το να ενώσει τις δικές της δυνάμεις, τη φαντασία, τη θέληση αλλά και την αγάπη για το συνάνθρωπο, με αυτές της ομάδας των Bloggers που δραστηριοποιούνται ανά τη χώρα. Οι συμμετέχοντες θα αποτελέσουν μέσα από τη δημιουργία τους έναν ακόμα κρίκο σε αυτή τη μακριά αλυσίδα που ενώνει τους ανθρώπους μέσα από τη δημιουργία και το φιλάνθρωπο πνεύμα.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τη μαθητική κοινότητα, τους εκπαιδευτικούς των εικαστικών αλλά και τους συλλόγους γονέων-κηδεμόνων για τη δυνατότητα συμμετοχής τους, εφόσον ασχολούνται με καλλιτεχνικές δημιουργίες.

Τα συρτάρια που θα μας στείλετε θα εκτεθούν από 15 Δεκεμβρίου 2012 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αιγιάλειας, στο Αίγιο.

Με την ελπίδα πως θα ευαισθητοποιηθείτε σε αυτό το κάλεσμα αγάπης, αναμένουμε δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ: 26913 60607, 60660, στο fax: 26910 28210 είτε στο e-mail της ΔΗΚΕΠΑ: dhkepaigialeias@gmail.com.

Σχετικές πληροφορίες στα video που ακολουθούν: 

Πηγή: ΔΗΚΕΠΑ dhkepaigialeias@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.