Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Βράβευση του μαθητή του σχολείου μας Δημήτρη Γκαραβέλλου (σχολική χρονιά 2011-12)

Το Σάββατο 29/9/2012 πραγματοποιήθηκε, στα πλαίσια της 4ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας, η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών του νομού μας που συνδιοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών του νομού Κορινθίας και το Επιμελητήριο Κορινθίας.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν η πρώτη σε μόρια μαθήτρια του νομού στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2012, Κονομόδη Βασιλική, και οι μαθητές Δημήτρης Γκαραβέλλος (μαθητής του ΕΠΑ.Λ. Ζευγολατιού τη σχολική χρονιά 2011-2012), Αρετή Διαμαντοπούλου, Αγγελική – Ελπίδα Ρεκούμη και Μάριο Μερσινάι, που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό που διοργάνωσαν από κοινού το Επιμελητήριο Κορινθίας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών φροντιστών του νομού Κορινθίας, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων του νομού και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το θέμα του διαγωνισμού ήταν «Επιχειρηματικότητα και Κοινωνική Ευθύνη» και αποσκοπούσε στην ευαισθητοποίηση των μαθητών σε περιόδους κρίσης.

Τις βραβεύσεις έκαναν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Νανόπουλος, η πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων κ. Τσιάντη, ο Γραμματέας της ΟΕΦΕ κ. Βαφειαδάκης, το μέλος του ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ και συνάδελφος κ. Θεοδωρόπουλος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών του νομού μας κ. Σίδερης.

Πηγή: http://www.parakato.gr/2012/10/blog-post_4514.html

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

4η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Κορινθίας 2012

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα 26 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2012 στο 5ο χιλιόμ. ΠΕΟ Κορίνθου –Πατρών (Σωληνουργεία Κορίνθου) πραγματοποιείται η 4η Πανελλήνια Γενική Έκθεση από το Επιμελητήριο Κορινθίας.

Πληροφορίες για την έκθεση έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα:

Η έκθεση αυτή (περίπτερα και παρουσίαση θεμάτων) αποτελεί χρησιμότατη πηγή πληροφόρησης και ευκαιρία αυτοπληροφόρησης για τους μαθητές και μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Η ενημέρωση των νέων σε θέματα της έκθεσης, όπως «επαγγελματική δραστηριοποίηση στην Κορινθία», «τοπικά σχέδια για την απασχόληση», «οικονομική κρίση» κ.ά. συμβάλλει στο να γνωρίσουν την οικονομική δραστηριότητα της πατρίδας μας, στην ομαλή ένταξή τους στην αγορά εργασίας, και στη λείανση της ανεργίας «τριβής» του τόπου.

Ανάμεσα σε άλλα θέματα που αναπτύσσονται στην έκθεση, περιλαμβάνονται επίσης θέματα σχετικά με το περιβάλλον, τον πολιτισμό, τον εθελοντισμό, τον τουρισμό και τη γαστρονομία.

Συνιστούμε στους μαθητές, τις μαθήτριες και τους γονείς τους να επισκεφθούν την έκθεση για να επωφεληθούν από αυτήν.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Αγιασμός στο σχολείο

Αύριο Τρίτη 11/09/2012 στις 9.15 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός του σχολείου μας.
Να είστε όλοι εκεί!



Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Έναρξη σχολικής χρονιάς

Η διευθύντρια και οι καθηγητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ζευγολατιού σας εύχονται μια δημιουργική σχολική χρονιά.